LÄS OCKSÅ OM:

”Vi tar en fika på min altan”

De flesta lägenheterna på Haga Trygghetsbostäder har tillgång till altan eller balkong. Planlösning och inredning i lägenheterna är planerade för att göra boendemiljön så ljus och praktisk som möjligt.


OMFATTNING. Lägenhetsbyggnaden består av två våningar och innehåller 18 lägenheter, nio på varje plan. 14 lägenheter är cirka 50 m2, två lägenheter cirka 39 m2 och två lägenheter är cirka 65 m2.


VÅNING 1. De flesta lägenheterna på bottenvåningen har egen entré på ena sidan av byggnaden samt en balkong på andra sidan. Några lägenheter har entré från trappuppgången. En av dem har inte balkong, men en extra dörr mot plattlagd gång.


VÅNING 2. De flesta lägenheterna på våningsplan två har egen entré från en loftgång belägen på ena sidan av byggnaden samt en balkong på andra sidan. Några lägenheter har entré från trappuppgången. En av dem har inte balkong, men en extra dörr mot loftgången.


LOFTGÅNG. Loftgången nås med hiss eller trappor inifrån byggnaden. Loftgången är bred och rymmer utemöbler om man så vill.


ANTAL BOENDE. Merparten av lägenheterna är tänkta för enpersons-hushåll och innehåller en hall, ett sovrum, en toalett med dusch, samt ett vardagsrum med en köksdel. Två av lägenheterna har ett större sovrum och lämpar sig för två personer.


TVÄTT. Som tillval kan en kombinerad tvättmaskin och torktumlare installeras. Tvättstuga finns annars i källar-planet som nås med hiss eller trappor.


IT. Alla lägenheter har bredbandsuppkoppling.


INREDNING. Köksdel i vardagsrum med kyl och frys, spis och ugn (timer på spis).

Typer AltanTyper SovrumTyper Inne
 
Boendet  Säkerhet & Trygghet››