Lägenheterna

Planlösning och inredning är vald för att göra boendemiljön så ljus och praktisk som möjligt.

Omfattning Lägenhetsbyggnaden består av två våningsplan med 9 lägenheter på varje plan, totalt 18 lägenheter. För hushåll med en person finns det 14 lägenheter som är cirka 50 kvm och två lägenheter som är cirka 39 kvm. För hushåll med två personer finns det två lägenheter som är cirka 65 kvm.

Våningsplan 1 De flesta lägenheterna på bottenvåningen har en egen entré från en stenlagd gång under tak, samt en balkong på motsatta sidan av byggnaden. En av lägenheterna har en något mindre balkong. Tre lägenheter har entré från trappuppgången och en av de lägenheterna har ingen balkong, men en utgång från vardagsrum till stenlagd bred gång under tak.

Våningsplan 2 De flesta lägenheterna på våningsplan två har egen entré från en loftgång med tak, samt en balkong på motsatta sidan av byggnaden. En av lägenheterna har en något mindre balkong. Tre lägenheter har entré från trappuppgången och en av de lägenheterna har ingen balkong, men en utgång från vardagsrum till loftgång.

Loftgångar Loftgångarna på plan 2 nås via trappuppgång med hiss eller trappor inomhus. Loftgången är bred och rymmer mindre utemöbler om man så vill.

Antal boende Totalt 20 personer. De flesta lägenheterna är avsedda för en person och innehåller hall, sovrum, badrum med toalett och dusch, samt vardagsrum med köksdel. Två av lägenheterna har en sovalkov och två av lägenheterna har ett större sovrum avsedda för två personer.

Tvätt Tvättstuga finns i källarplanet och nås med hiss eller trappor från trappupp- gången. Plats för egna tvättmaskiner och torktumlare finns i lägenheternas badrum.

IT Samtliga lägenheter har bredbandsuppkoppling.


Typer AltanTyper SovrumTyper Inne