LÄS OCKSÅ OM:

”Här behöver man inte känna sig ensam”

 

Haga Trygghetsbostäder vänder sig till dig som fyllt 70 år och som önskar lite mer trygghet och viss service som ett vanligt hyresboende inte erbjuder.

Trygghetsboendet består av hyreslägenheter i en träbyggnad i två våningar och en byggnad mitt på gården, Gårdshuset, vari finns en samlingslokal med matsalsdel och vardagsrumsdel, serveringskök,  tillgänglighetsanpassad toalett, vårt kontor med reception och en vinterträdgård i direkt anslutning till lokalen.

Samlingslokalen erbjuder möjligheter för gemensamma måltider och diverse aktiviteter. Lunch kan beställas och serveras varje vardag.

I källarplan under lägenhetsbyggnaden finns en stor tvättstuga, lokaler för fysiska aktiviteter, utrymme för hobbylokaler, permobilparkering samt källarförråd.

 

Gårdshuset med vinterträdgård och den omgivande trädgården ger möjligheter till social samvaro och ett varierat utbud av aktiviteter, men även till enskildhet om så önskas.

Kom om Ni vill på fika, gemensamma middagar, föreläsningar, musikuppträdanden, bingo, utflykter, gympa och promenader i trädgården eller i omgivningarna.

Vid matservering och under våra aktiviteter möter ni någon av våra trygghetsvärdar Lone och Izabela.

 

Stor vikt har lagts vid att Hagas inre och yttre miljö skall upplevas som hemtrevlig och mysig.

haga_img9.jpghaga_img10.jpg